top of page

Smarta hem

Vi gör ditt hem smart så du kan styra belysning med en app. Vi arbetar med flera olika system men rekommenderar Vadsbo eller Plejd.

Kontakta oss om du önskar något annat system

Detta är ditt smarta hem

Styr hemmet med din mobil. Vadsbo, Plejd Z Wave. Vi hanterar alla.

vadsbo.jpg

Styr ditt hem trådlöst med Vadsbo smart system

Systemet är byggt på det standardiserade blåtandprotokollet som finns integrerat i majoriteten av dagens smartphones och surfplattor.

 

Med appstöd för Android och Apples iOS får du enkelt full kontroll över din belysning och således full dimringsmöjlighet genom din smartphone.

 

Med systemet kan man exempelvis styra alla ljuskällor, downlights, LED-lister, vägguttag, garageportar, jalusier och mycket mer. Du kan givetvis även styra systemet med en klassisk återfjädrande knapp.

• Komplett styrsystem

• Trådlös synkning av all belysning

• Med integrerad styrning för 1-10V &

• Närvarosensorer, astro- och tidsfunktioner

• Styr enkelt med app och/eller knapp

plejd logo.png
app-control-1200.jpg

Belysning blir smart med Plejd

Produkterna installeras av en behörig elektriker, men kräver ingen stor renovering i ditt hem för att börja styra ditt första rum. Allt du behöver är en Plejd-produkt som enkelt installeras till exempel bakom din lampknapp. Du kan lätt styra belysningen antingen från appen eller som vanligt från lampknappen.

 

Appen är ett komplement till din traditionella tryckknapp. Den fungerar som ett enkelt verktyg för att konfigurera och styra belysningen i ditt hem.

 

Scenarion

Skapa belysning som passar dig vid alla tillfällen och styr den från lampknappen, appen, eller vid en förutbestämd tid.

Schemaläggning

Alla våra produkter har inbyggt astrour och veckour. Detta ger dig möjligheter att schemalägga belysning precis som du vill ha den. Exempelvis att den följer solens upp- och nedgång.

bottom of page